Mere hjælp til din idé

Der er masser af hjælp af hente fra en lang række aktører, når du arbejder på din forretningsidé eller er nystartet virksomhed. Her linker vi til nogle af dem. 

 

Studentervæksthuse 

Mange uddannelsesinstitutioner har tilknyttet studentervæksthuse, hvor du kan finde vejledning og inspiration til din idé. Find dit studentervæksthus her

 

Erhvervsstyrelsen - nye forretningsmodeller  

Der findes mange forskellige forretningsmodeller, man som virksomhed kan benytte. Her giver Erhvervsstyrelsen et overblik over fire nye forretningsmodeller.

 

Styrk din idé 

En hjemmeside udviklet af Patent- og Varemærkestyrelsen i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab og er et website, der særligt henvender sig til undervisere og studerende, som beskæftiger sig med innovation og entreprenørskab. Få værktøjer til at styrke din idé her.

 

Iværksættermedlemskab af DI 

Som medlem på iværksætterordningen af DI, får din startup et års gratis medlemskab og kan herefter fortsætte med almindeligt medlemskab. Som medlem har I mulighed for at benytte services som hjælp til eksport og etablering i udlandet, personalejuridisk rådgivning, Industriens Barselsfond og deltagelse i netværk og en lang række arrangementer, hvor I møder DI’s øvrige 18.000 medlemmer. Læs mere om et medlemskab her.